Smart hipertenzija

Povišeni krvni tlak 'tihi je ubojica' – snizite ga brzo jednostavnim trikom - Večnoncestrealite.com

Visok krvni pritisak (hipertenzija): uzroci, simptomi i lečenje

Magnezijev sulfat i drugi antikonvulzivi za žene s preeklampsijom Magnezijev sulfat pomaže spriječiti napadaje eklampsije u trudnih žena s preeklampsijom toksemijom. Neke žene imaju visoki krvni tlak s proteinima u mokraći tijekom trudnoće preeklampsija ili toksemija. Većina žena s preeklampsijom rodi bez problema. Međutim, ozbiljna preeklampsija može uzrokovati probleme poput moždanog udara, zatajenja smart hipertenzija i jetre te stvaranje krvnih ugrušaka.

Mali broj žena ima napadaje eklampsija.

smart hipertenzija

Ti problemi mogu dovesti do toga da se dijete rodi premalo ili prerano. Ako žena ima eklampsiju i ona i dijete su u smrtnoj smart hipertenzija. Eklampsija je najčešća u zemljama niskog i srednjeg prihoda.

smart hipertenzija anestetika u hipertenzije

Ovaj smart hipertenzija 15 studija pokazao je da je magnezijev sulfat smanjio broj žena koje smart hipertenzija razvile eklampsiju, ali nije poboljšao zdravlje djece. Magnezijev sulfat izazvao je nuspojave kod majki, najčešće crvenilo kože.

Kontrola žena i djece pokazuje da kasnije nema nikakvih nuspojava.

smart hipertenzija obiteljska anamneza hipertenzije

Bilješka o prijevodu: Hrvatski Cochrane Preveo: Adam Galkovski Ovaj sažetak preveden je u okviru volonterskog projekta prevođenja Cochrane sažetaka. Uključite se u projekt i pomozite nam u prevođenju brojnih preostalih Cochrane sažetaka koji su još uvijek dostupni samo na engleskom jeziku.

smart hipertenzija 4. rizik hipertenzije da ovaj

Važne informacije