Prijevod hipertenzije

prijevod hipertenzije

U novije vrijeme počele su se preporučivati niže vrijednosti krvnog tlaka kao ciljanog tlaka u liječenju hipertenzije. Takve preporuke mogle su se čuti od stručnjaka za hipertenziju koji sudjeluju u pisanju smjernica za liječenje. prijevod hipertenzije

prijevod hipertenzije lijeve klijetke hipertenzija zbog onoga što se pojavljuje

Međutim, taj pristup nije dokazan. U ovom Cochrane sustavnom pregledu analizirana je literatura kako bi se pronašli prijevod hipertenzije klinički pokusi u kjima prijevod hipertenzije ispitano jesu li niže ciljane vrijednosti krvnog tlaka bolje nego standardne ciljane vrijednosti krvnog tlaka.

Analizirano prijevod hipertenzije 7 studija u kojima je sudjelovalo ukupno više od Korištenje više lijekova za postizanje niže ciljane prijevod hipertenzije krvnog tlaka zaista je postiglo umjerena smanjenja krvnog tlaka.

prijevod hipertenzije

Međutim, ta strategija nije produljila preživljenje ili smanjila stopu srčanih udara, moždanih udara ili zatajenje bubrega. Bilješka o prijevodu: Hrvatski Cochrane Prijevod hipertenzije Livia Puljak Ovaj sažetak preveden je u okviru volonterskog projekta prevođenja Cochrane sažetaka.

tianshi dijetetski dodataka za hipertenziju

Uključite se u projekt i pomozite nam u prevođenju brojnih preostalih Cochrane sažetaka koji su još uvijek dostupni samo na engleskom jeziku.

Važne informacije