Prijevod hipertenzija. Katalog Knjižnica grada Zagreba - Rezultati pretraživanja

hipertenzija: Njemačko hrvatski prijevod i rečenice » croDict

prijevod hipertenzija da li je moguće da se uključe u teretani s hipertenzijom

Bolje zdravlje. Upišite riječi Lijekovi za snižavanje arterijskog krvnog tlaka smanjuju stope srčanog i moždanog udara u starijih osoba s hipertenzijom Ovaj prijevod sadrži stare dokaze iz literature.

Prijevod hipertenzija kliknite ovdje ako želite pročitati prijevod hipertenzija verziju ovog sustavnog pregleda na engleskom jeziku.

prijevod hipertenzija hipertenzija je ono što čini

Hipertenzija visoki arterijski krvni tlak je česta među starijim osobama i povećava rizik od srčanog i moždanog udara. Analiza svih studija terapija za snižavanje krvnog tlaka u osoba s hipertenzijom starih 60 i više prijevod hipertenzija pokazalo je da je terapija smanjila stope smrtnosti i moždanog i srčanog udara. Korist od terapije je bila slična i u slučaju da su povišeni sistolički i dijastolički tlak ili samo sistolički.

prijevod hipertenzija

U osoba starih 80 i više godina, terapija nije smanjila stopu smrtnosti, ali je smanjila stopu moždanog udara. Bilješka o prijevodu: Hrvatski Cochrane Preveo: Adam Galkovski Ovaj sažetak prijevod hipertenzija je u okviru volonterskog projekta prevođenja Cochrane sažetaka. Uključite se u projekt i pomozite nam u prevođenju brojnih preostalih Cochrane sažetaka koji su još uvijek dostupni samo na engleskom jeziku.

prijevod hipertenzija spastična mišića je hipertenzija

Važne informacije