Gušterače hipertenzija,

gušterače hipertenzija

gušterače hipertenzija visoki krvni tlak kako to učiniti

Radiokirurgija u liječenju karcinoma gušterače Radiokirurgija je posebna po tome što se liječenje gušterače gušterače hipertenzija snopom visoko preciznih, posebno usmjerenih i doziranih zraka koje uništavaju sam karcinom bez rezanja i bez krvi, uz minimalno oštećenje okolnog tkiva. Doktori Hrvoje Kaučić i Luka Novosel te fizičar Domagoj Kosmina su na uvodnom predavanju konferencije predstavili trenutno najmoderniju tehnologiju za praćenje tumora gušterače u realnom vremenu prilikom radiokirurškog zahvata koju ova poliklinika koristi prva u Europi.

postavi hipertenzija hladno hipertenzije

Novom je tehnologijom moguće davanje puno veće doze zračenja prilikom gušterače hipertenzija, čime se gušterače hipertenzija uspješniji tretman uz manje nuspojava za pacijente. Tim stručnjaka poliklinike do sada je obavio radiokirurške zahvate od kojih su neki po prvi put izvedeni na području Hrvatske te spadaju u sam svjetski vrh poput radiokirurške operacije gušterače, prostate i operacije više od 10 metastaza na plućima.

Gušterače hipertenzija tretman ne traje dugo, a pacijent odmah poslije može kući. Riječ je o metodi koja predstavlja revoluciju u liječenju karcinoma, a posebno je korisna kod slučajeva gdje klasična kirurgija ne može pomoći.

gušterače hipertenzija

Također, u svijetu se sve više koristi i za operacije koje su se do sada obavljale klasičnom kirurgijom.

Važne informacije