Epicrisis hipertenzija.

Blanker.ru

Letak nesposobnosti za rad, pomoć Datum primitka i epicrisis hipertenzija Medicinska organizacija, koja je dobivena epicrisis hipertenzija. Za svakog bolesnika u klinici postoji samo jedna medicinska kartica, bez obzira da li ga liječi jedan ili više liječnika. Karte se provode u svim institucijama, što je dovelo ambulantnu njegu, opće i specijalizirane, urbane i ruralne, uključujući medicinske i poroda centara u daljnjem tekstu - FAPepicrisis hipertenzija i drugih zdravstvenih centara, karte su u registar Okružnog bazi građana kartice, imaju pravo na postavljanje socijalne službe, označene slovom "L".

Вряд ли это возможно, - улыбнулась Николь. epicrisis hipertenzija Никки не было и четырех, когда я в последний раз видела. Дети людей обычно не сохраняют столь ранних воспоминаний. - Если только они не проводят во сне последующие пятнадцать лет, - ответил Орел. - Кеплер и Галилей также весьма отчетливо помнят свои прежние дни.

Naslovna stranica kartice popunjava se u registar zdravstvene ustanove na prvi zahtjev pacijenta za medicinsku pomoć savjet. Na naslovnoj stranici kartice, puni naziv zdravstvene ustanove mora biti stavljen u skladu s dokumentom registracije registracije i OGRN koda.

  • Мне он действительно нужен.

  • Элли обошла кушетку и, став рядом с мужем, потянулась к его руке.

  • noncestrealite.com - Dijeta
  • Боль была ужасной.

  • Liječenje hipertenzije s cervikalnom osteochondrosis

Unosi se broj kartice - pojedinačni broj kartice dijaliza hipertenzija koji je uspostavila zdravstvena ustanova. U redak 1 "Osigurateljska medicinska organizacija" naznačeno je ime osiguravajućeg društva koje je izdalo zdravstveno osiguranje CHI. Redak 2 sadrži broj zdravstvenog osiguranja CHI u skladu s oblikom politike.

epicrisis hipertenzija hipertenzija prva pomoć

U retku 3 stavlja se kôd povlastica. Line epicrisis hipertenzija je pričvršćena snils snils građanin Ruske Federacije za mirovinsko osiguranje, koji je formiran u Federalnom registru osoba koje imaju pravo na navode socijalnu pomoć epicrisis hipertenzija obliku socijalnih usluga Saveznog zakona o Ime i prezime, ime, patroniman građana, njegov spol, datum rođenja, adresa stalnog boravišta u Ruskoj Federaciji popunjava se u skladu s osobnim dokumentom.

U nedostatku stalnog boravka građana u Ruskoj Federaciji, naznačena je adresa registracije u mjestu boravka.

Ginekologija i opstetricija

Telefonski brojevi dom i ured bilježe se prema pacijentovim riječima. U redcima 13 "Dokument koji potvrđuje pravo na povlaštenu sigurnost ime, broj, serija, mama hipertenzija liječenje izdavanja " i "Invalidnost" bit će zabilježeni na dostavljenom dokumentu. Redak 14 sadrži pacijentovu grupu s invaliditetom. U retku 15 napominjemo se o mjestu rada, položaju.

Hipertenzija uzroci

Ako se promijeni adresa ili mjesto rada, klauzula 16 je dovršena. Nadalje, karticu popunjava medicinski radnik lokalni liječnik, liječnik specijalist, bolničar u FAP-u, liječnik opće prakse koji prati pacijenta. Redak 18 popunjava se u skladu s rezultatima laboratorijskih istraživanja.

Povisen krvni pritisak - Hipertenzija

Linija 19 popunjava se prema medicinskim zapisima o identificiranoj netoleranciji lijeka ili iz pacijentovih riječi. U slučaju hospitalizacije pacijenta u bolnici, u kombinaciji s poliklinikom, kartica se prenosi u bolnicu i pohranjuje se u medicinskom epicrisis hipertenzija pacijenta.

hipertenzija ispitivanje 1 stupanj

Nakon izbacivanja pacijenta iz bolnice ili njegove smrti, medicinska kartica ambulantnog liječnika s epikrizom bolnice koja se liječi epicrisis hipertenzija se u kliniku. U slučaju smrti pacijenta istodobno s izdavanjem medicinske potvrde o smrti na kartici, bilježi se datum i uzrok smrti.

Hipertenzija simptomi

Medicinske kartice umrlih uklanjaju se iz trenutne kartonske datoteke i prenose ih u arhivu medicinske ustanove gdje epicrisis hipertenzija pohranjuju 25 godina. Pacijent se može pratiti preko iste bolesti u epicrisis hipertenzija stručnjaka na primjer, čira želuca, kroničnog kolecistitis - liječnik i kirurg u tablici u točki Ako se promatra pacijenta tijekom nekoliko etiološki nepovezanih bolesti u jednoj ili više stručnjaka, svaki od njih mora biti donesena na naslovnicu.

Ako pacijent je promijenio prirodu bolesti npr hipertenzija bolest pridružuje ishemijsku bolest srcastol na naslovnoj epicrisis hipertenzija donosi bez novog datuma dijagnoze uzeti u obzir, a najstariji unos je prekrižena. Posebnu pažnju treba posvetiti upisa u popis krajnjih navedenih dijagnoza, koji su ušli liječnici svih specijalnosti dijagnoza utvrđenih prvi poziv u bolnicu i kućnu njegu u određenoj kalendarskoj godini, bez obzira na to kada je dijagnosticiran u prve ili naknadne posjete ili prethodnih godina.

U slučajevima kada liječnik ne može napraviti točnu dijagnozu prilikom prvog posjeta pacijenta, pretpostavljena dijagnoza se bilježi na trenutnoj epicrisis hipertenzija promatranja, a samo datum prvog posjeta upisan je na popis za evidentiranje navedenih dijagnoza. Dijagnoza se unosi nakon njegove specifikacije.

U slučaju kada je dijagnoza isporučena i zabilježena na "list" epicrisis hipertenzija drugom, pogrešna dijagnoza je prekrižena i nova dijagnostika unesena je bez promjene datuma prvog tretmana. Ako pacijent istodobno ili dosljedno otkrije nekoliko bolesti, etiološki nepovezanih jedni s drugima, sve su navedene na "list". U slučaju prijelaza bolesti s jedne faze na drugi epicrisis hipertenzija hipertenzijom, itd. Ako pacijentu dijagnosticira bolest koju pacijent nije prethodno primijenio u bilo koju medicinsku ustanovu, tada se ta bolest smatra prvo otkrivenim i označena je plusom plus znakom na listi.

Svi ostali zapisi u medicinskoj dokumentaciji donose liječnici koji su pohađali ustanovljeni nalog, redoslijed tekućih zapažanja.

/ Dokumenti za ured 2003 / Upute za popunjavanje pacijentovih ambulantnih pacijenata

Ovdje se epicrisis hipertenzija bilježe konzultacije stručnjaka, medicinskih komisija itd. Medicinski zapisi ambulantnog pacijenta, povijest razvoja djeteta, pohranjeni su u registru: u poliklinicima - u parcelama i unutar parcela uz ulice, kuće, stanove; u središnjem distriktu bolnica i seoskih ambulanta - za ljudska naselja i abecede.

Ambulantna kartica pacijenta: opis, oblik, uzorak i iscjedak Svaka osoba vjerojatno je morala posjetiti zdravstvene ustanove, gdje je jedan od najvažnijih dokumenata medicinska epicrisis hipertenzija ambulantnog pacijenta. epicrisis hipertenzija

epicrisis hipertenzija hipertenzija ili napadi panike kako razlikovati

Bez nje, ni liječnik ni pacijent ne mogu. Zašto mi treba ambulantna kartica? Zbog činjenice da epicrisis hipertenzija ovaj dokument ispravno ispunjen, sudbina pacijenta može ovisiti o mogućem istraživanju njegovog kaznenog ili građanskog slučaja.

hipokinetički hipertenzija hipertenzija donji indeks

Što je pacijentova ambulantna kartica? U federalnom zakonu br.

Liječenje hipertenzije, stupanj simptoma, faze

Medicinska enciklopedija se odnosi epicrisis hipertenzija sustav dokumenata koji epicrisis hipertenzija uspostavljen oblik čija je svrha zapisivanje informacija o prevenciji, liječenju, dijagnozi i mjerama higijene.

Meddokumentacija može biti računovodstvo, izvještavanje i računovodstvo i nagodba. Medicinski epicrisis hipertenzija izvanbolničkog pacijenta pripada prvoj kategoriji. Opisuje dijagnoze, trenutni status pacijenta, preporuke za liječenje. Uvođenje ažuriranog obrasca Naredba ruskog Ministarstva zdravstva br.

Anamneza po sistemima: Respiratorni sistem: pacijent ne navodi da kalje ili iskaljava i da nema sekreciju ili krvarenje iz nosa. Takoer, pacijent navodi da nema smetnje pri disanju, oteano epicrisis hipertenzija, napade guenja, ili bolove u grudnom kou tokom disanja u mirovanju ili pri fizikoj aktivnosti.

Također navodi kako su ispunjeni. Ovo je značajan korak prema stvaranju elektroničke tablice lijekova, budući da uvođenje jedinstvenih standarda u izvođenju evidencije osigurava međusobni sukob među zdravstvenim ustanovama.

Uz to, odobreno je i uzorak kupona pacijenta s odgovarajućim redoslijedom punjenja. Navedenim nalogom, kartici dobivaju status glavne medicinske evidencije epicrisis hipertenzija koja pruža medicinsku pomoć odraslim stanovništvom upotrebom ambulantnih uvjeta. Koja je razlika u odnosu na stari oblik? U novom obrascu za registraciju sadržaj informacija znatno se povećava, ispunjene pozicije detaljnije se navode.

epicrisis hipertenzija

U ranijoj verziji, liječnik je mogao snimiti po vlastitom nahođenju, sada su ujedinjeni. Za svaku specijaliziranu medicinsku ustanovu ili epicrisis hipertenzija specijalizirani strukturni smjer za stomatologiju, onkologiju, dermatologiju, psihologiju, ortodonciju, psihijatriju i narcologiju razvijena je ambulantna kartica. To je odobreno u Redu Ministarstva zdravstva Ruske Federacije Kako ispuniti?

Bolesti krvnih žila i krv Liječenje hipertenzije, stupanj simptoma, faze Hipertenzija - pojam patofizioloških i klinički priroda, koja okuplja države, istodobno dugoročno povećanje tlaka u arterijama HBK velika cirkulacija. Najkarakterističniji dijastolički krvni tlak je porast krvnog tlaka, ali uglavnom značajno povećanje sistoličkog krvnog tlaka iznad normalne.

Tijekom prvog liječenja osobe u poliklinici, registar popunjava podatke na naslovnoj stranici. Ali pacijentovu ambulantnu karticu mogu ispuniti samo liječnici.

trčanje pomaže kod povišenog krvnog tlaka

Ako pacijent pripada kategoriji saveznih primatelja, "L" se nalazi blizu broja kartice. Epicrisis hipertenzija bi trebao napraviti odgovarajuću evidenciju svakog posjeta pacijentima u klinici. Snimanje je pažljivo izvršeno na ruskom, u odgovarajućem odjeljku bez ikakvih kratica.

Važne informacije